Over alt i Norge finnes det ridebaner. Det er innendørs, utendørs, små og store. Hva de er laget av varierer mye, men det de har alle en ting til felles. Brukerne ønsker at banen fungerer optimalt til en vær tid.  

Siden Thor Gunnar Mathisen startet Stallmestern.no i 2009, har han gitt råd, analysert og gitt konsulenthjelp til over 200 ridebaner i Norge.

analyseThor Gunnar har dermed stor kompetanse innenfor ridebaner og har gjennom årene utviklet egne testmetoder og investert i forskjellig analyseutstyr. Stalllmestern kan dermed gi best mulig objektive svar og råd. 

De siste årene har det på verdensbasis blitt forsket mye på ridebanebunner. Thor Gunnar har satt seg godt inn i all forskning og vært i dialog med forskningsmiljøet.

Thor Gunnar har hele tiden gående forsøk og forskning for å øke kunnskap og dermed kunne tilby enda bedre bistand til ridebaner rundt om i Norge.

Noen av forsøkene dreier seg om tilskudd i topplag som gummi, tresorter, salt, mm. Det testes ut knusning og det skal settes igang forsøk rundt komprimering og friksjon.

 

Ridebane.no er etablert for å tilby enda bedre hjelp til ridebaner rundt om i Norge.

 

Kontakt Stallmestern på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kontakt Ridebane.no

 meg stand

Addresse

Stallmestern, Thor Gunnar Mathisen
Guribysagveien 10
N-1350 Lommedalen

E-post

post@ridebane.no

Mobil

+47 94206124

Har du spørsmål i forhold til din bane?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Ta kontakt med oss i dag!